Rezumarea primului mesaj :
Rezolvat galeria cu fete frumoase.
Rezolvat galeria cu fete frumoase.
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
sweety_me a scris:pai innutil clar..nu ai fost in stare sa imi faci oleta...
ai grija.să-l scuturi ușor sa nu cumva să-l rupiKery a scris:Ma faci sa rad ) Tu stii cum spun eu cand tre sa ies..? ;)Apropo de flori udate...
Merg sa scutur trandafirul...
fiecare cu ce are!!CrazyHors a scris:Ioi, de la omleta la scuturat trandafirul?
un trandafir.sa ai ce scutura si tu.CrazyHors a scris: bat fierul cat e de cald da ce primesc bonus?
rose?nu l-ai curățat de țepi?CrazyHors a scris:Pardon, rose al meu e ok, un pic tepos si nu trebuie scuturat
unul mai delicat .nu ai?CrazyHors a scris:Pai ce vrei? Maimutoi nebun ori salbatic?
taci ma!e bn sa fii poet.mai ales sa si mori.sa vezi ce faimos ești.CrazyHors a scris:Yep, era sa mor poet dar m-am vindecat cu ajutorul acupuncturii
lăsa ca pun eu o căpiță cu fan.si cazi pe moaleCrazyHors a scris:Mai bine lipsa. Daca urc sus, caderea e dureroasa
Mihaela a scris:lăsa ca pun eu o căpiță cu fan.si cazi pe moaleCrazyHors a scris:Mai bine lipsa. Daca urc sus, caderea e dureroasa
eu nu stiu de-alea.eu stiu de-astea de care mai cunosc euCrazyHors a scris:Mihaela a scris:lăsa ca pun eu o căpiță cu fan.si cazi pe moaleCrazyHors a scris:Mai bine lipsa. Daca urc sus, caderea e dureroasa
Crezi ca nu am vazut patul special pentru yoghini? Asta da atenuare.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum