Rezumarea primului mesaj :
Rezolvat galeria cu fete frumoase.
Rezolvat galeria cu fete frumoase.
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mihaela a scris:Eu mănânc o salata de fructe cu multa frisca.va invit si pe voi :2210319368:
mc.poftim te aștept.nu înțelegeam cum te încingi.după ce m-am benoclat bn.mi-am dat seamaCris a scris:Mihaela a scris:Eu mănânc o salata de fructe cu multa frisca.va invit si pe voi :2210319368:
Mult-am fain miha, eu ma infig in altfel de salata...
pofta mare!
șiș am pus ceva kile pe mn.dar Nui bai cat de repede le pun.tot atât de repede le dau jos.nu ma întreba cum.ca nici eu nu stiu.sunt un mister total.nu caz nu as fi știut pana acum.sweety_me a scris:Misto de voi...eu inca nu am mancat nimic...ma mentn...silueta...
si nu fac nimic...pun pe mn atunci când sunt mai nevrozata.atunci dau roata la frigider.când sunt liniștită si mănânc normal.dau jos ce am pus.dar doar ce am pus nu mai mult..deci suntsweety_me a scris:E bine sis..daca dai jos usor
așa ar trebui sa fiu si eu.ma ofticLamisa a scris:Eu sunt invers, nervoasa sa nu vad mancare.
nu se mai poate cu voi.ce e domnule cu nervi ăștia?dă-ți drumul la muzica.pe mn ma calmeazaLamisa a scris:Asteapta o zi in care mananc, astazi cu siguranta nu. Azi mananc nervi.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum