Rezumarea primului mesaj :
Asa ca sa fie treaba treaba ,ne am mutat la parter ..
Asa ca sa fie treaba treaba ,ne am mutat la parter ..
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mercedeso' , azi ai nimerit-o fata!!! Am alergat azi pentru un bilet la ordin de mi-a iesit pe nas! 6 ore intr-o masina fara AC.... Ma gandeam ca sunt intr-o decapotabila, si merg spre mare! Si cu greu am reusit s-o rezolv! Da' se pare ca cineva acolo sus ma iubeste, si ma iubeste mult!! Vezi maine ce citesti in stele, ca io nu mai rezist mult!daisy a scris:Zona finantelor cunoaste astazi o instabilitate greu de remediat,
Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit!
Doa...il tin in baie si il vad de cate ori ma uit in oglindadaisy a scris:Horoscop 25 iulie 2015 – Sagetator
Da, eu corespund!daisy a scris:Pune-te in pielea lor si vezi daca tu ai putea corespunde standardelor impuse de tine.
stiu eu Miha....poate nici nu trebuie sa cauti asa departe...Mihaela a scris:Da, o noua iubire ar avea acel efect de balsam pentru un suflet inca impovarat. Dar ar fi bine sa te eliberezi chiar inainte de a incepe o alta idila, ca sa nu reversi asupra ei vechile tale vise. E nevoie de aer proaspat pentru inima ta!
Am nevoie de aer proaspat,unde il pot gasi?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum