Ai un vis,un tel de indeplinit sau pur si simplu iti doresti ceva. Dar zilnic sunt anumiti factori, care te impiedica..sau te supara...si tot zilnic iti spui...rezist pot...trebuie sa pot. Intrebarea este pana cand? Oare picatura care umple paharul..nu este inevitabila? Si atunci ce faci?...o iei pe alt drum? Iti reorganizezi prioritatiile?
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderDum 29 Mar 2015, 12:41
kumbha
Girl's
Pana cand o sa reusesc ,iar daca nu ....scopul chiar scuza mijloacele'
Dum 29 Mar 2015, 12:49
RedWine
Membri
sweety_me a scris:Asa ziceam si eu..so..fuck it
Ce inseamna: fack ait?
Dum 29 Mar 2015, 13:01
Mihaela
Girl's
trebuie sa poti pana la capăt.nu exista nu mai pot ma dau bătut.a.intotdeauna ne găsim forță interioara de a merge mai departe.nu poți lăsa armele jos de lupta decât pt un moment hai sa zic o zi maxim.după te ridici ei armele si la lupta.viață e o continuă lupta.vei înceta atunci când ai mainele pe piept si la 2 m sub pamant!vedeți cat sunt de serioasa.da?sweety_me a scris:Ai un vis,un tel de indeplinit sau pur si simplu iti doresti ceva. Dar zilnic sunt anumiti factori, care te impiedica..sau te supara...si tot zilnic iti spui...rezist pot...trebuie sa pot. Intrebarea este pana cand? Oare picatura care umple paharul..nu ekste inevitabila? Si atunci ce faci?...o iei pe alt drum? Iti reorganizezi prioritatiile?
Dum 29 Mar 2015, 13:08
kumbha
Girl's
sweety_me a scris:Sis..esti f serioasa
Dar daaca nu se merita sa lupti?
Bun...daca i vb sa lupti ptr partener ...cum ai zis???fuck it ! Intr un parteneriat ,lupta se duce in 2 ..
Daca i vb sa lupti ptr ceva personal ...ceva cetine de tine si te priveste doar pe tine .....atunci MERITA! doar daca asta ti doresti din toti rarunchii ...
Dum 29 Mar 2015, 13:12
sweety_me
Staff
Aiurea sa lupti pt partener de unu singur ...nu se merita din start
Dum 29 Mar 2015, 13:14
RedWine
Membri
Are vreo legatura cu stf, nici asta nu stiu ce inseamna :1074956660:
Dum 29 Mar 2015, 13:18
Mihaela
Girl's
intotdeauna se merita sa lupți.pt ceva.pt cineva sau pt binele tau si a familiei tale..atât timp cat nu se vb despre politica.si cine a inventat becul.voi fi f serioasa!sweety_me a scris:Sis..esti f serioasa
Dar daaca nu se merita sa lupti?
Dum 29 Mar 2015, 13:31
Mihaela
Girl's
si de venit când vine?sweety_me a scris:Si daca il cheama...se duce sa stii
Dum 29 Mar 2015, 13:36
Mihaela
Girl's
il aștept si eu pe acest ștefan.sa -l prezint lui maimutoisweety_me a scris:Poimarti
Dum 29 Mar 2015, 13:40
kumbha
Girl's
hehe! stefan e la mine..daca vreti ...doar joi dupa apoi se poate E ocupat tot timpul cu fratii lui fack uriisti Daca doriti sa i cunosteti....sa mi ziceti
Dum 29 Mar 2015, 13:42
Mihaela
Girl's
poate ii dai puțin liber sa vina si la noiRatzusca a scris:hehe! stefan e la mine..daca vreti ...doar joi dupa apoi se poate E ocupat tot timpul cu fratii lui fack uriisti Daca doriti sa i cunosteti....sa mi ziceti
Dum 29 Mar 2015, 14:25
kumbha
Girl's
Pe care dintre fack' ? thei, him, her care?????Mihaela a scris:poate ii dai puțin liber sa vina si la noiRatzusca a scris:hehe! stefan e la mine..daca vreti ...doar joi dupa apoi se poate E ocupat tot timpul cu fratii lui fack uriisti Daca doriti sa i cunosteti....sa mi ziceti
waiii ce ma provocati sa zic ...
Dum 29 Mar 2015, 14:29
kumbha
Girl's
sweety_me a scris:Mom..noi te provocam?
Poi da cine? Baietii s plecati cu fetili' ei stiu pe unde....
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum