Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2
Por favor, faça o login para responderLun 16 Mar 2015, 11:53
Vizitator
Vizitator
Mihaela a scris:E superb.a-ti mai văzut așa ceva?
Da, nu e chiar ceva neobisnuit. Fructele sunt puse de cand apar in tipare care le dau pe parcurs o anumita forma.
Lun 16 Mar 2015, 11:54
kumbha
Girl's
DA, NUSH' CE SA ZIC...CU THNOLOGIA DIN ZIUA DE AZI...ORICE E POSIBIL . cE NU INTELEG E...DE CE I TRE 20 DE ANI SA INFLOREASCA ?
Lun 16 Mar 2015, 11:57
Vizitator
Vizitator
Ratzusca a scris:DA, NUSH' CE SA ZIC...CU THNOLOGIA DIN ZIUA DE AZI...ORICE E POSIBIL . cE NU INTELEG E...DE CE I TRE 20 DE ANI SA INFLOREASCA ?
Speculatii asiatice pentru marketing, in felul asta creste pretul produsului
Lun 16 Mar 2015, 11:59
popicanik
Membri
e cineva acasa? sunt comestibile femeile alea? vreau si eu... vre-o doua...de pofta
Lun 16 Mar 2015, 12:01
Vizitator
Vizitator
popicanik a scris:e cineva acasa? sunt comestibile femeile alea? vreau si eu... vre-o doua...de pofta
Asteapta sa pice...alea mai coapte. Is cele mai bune
Lun 16 Mar 2015, 12:03
Mihaela
Girl's
cine știe corpurile acelea le trebuiesc multi ani sa fie complete.acum ma întreb.oare înăuntru lor.au tot ce trebuie.tot ce are o femeie? :1074956660:Ratzusca a scris:DA, NUSH' CE SA ZIC...CU THNOLOGIA DIN ZIUA DE AZI...ORICE E POSIBIL . cE NU INTELEG E...DE CE I TRE 20 DE ANI SA INFLOREASCA ?
Lun 16 Mar 2015, 12:07
Vizitator
Vizitator
Forma initial? Na bine, trec cu vederea si acceptam si nuduri
Lun 16 Mar 2015, 12:10
kumbha
Girl's
Mihaela a scris:cine știe corpurile acelea le trebuiesc multi ani sa fie complete.acum ma întreb.oare înăuntru lor.au tot ce trebuie.tot ce are o femeie? :1074956660:Ratzusca a scris:DA, NUSH' CE SA ZIC...CU THNOLOGIA DIN ZIUA DE AZI...ORICE E POSIBIL . cE NU INTELEG E...DE CE I TRE 20 DE ANI SA INFLOREASCA ?
probabil ca dupa ce ajung la maturitate ,li se dezvolta .....anumite organe. Banuiesc ca e in functie de ...'gradinar ' :1074956660:
Un barbat la o florarie ; Buna ziua !Cat costa o femeie ....atat ... As dori 7 femei va rog! Fara ambalaj ,in forma naturala ...
Lun 16 Mar 2015, 12:12
kumbha
Girl's
Cre'ca ar fi singura floare pe care barbatii si ar cumpara o ptr ei si intre ei ...
Lun 16 Mar 2015, 12:14
Vizitator
Vizitator
Ei da...malitioasa esti tu azi. Eu cumpar flori pentru ca imi face placere sa le ofer. Nimic premeditat, nimic interesat.
Lun 16 Mar 2015, 12:15
Mihaela
Girl's
Vai am rămas un copac.nu pot sa revin la forma mea.ma înghițit copacul.rog bărbații sa nu se mai benocleze la mine.ajutorrrr!!!!
Lun 16 Mar 2015, 12:17
kumbha
Girl's
Cris a scris:Ei da...malitioasa esti tu azi. Eu cumpar flori pentru ca imi face placere sa le ofer. Nimic premeditat, nimic interesat.
Din ..'egoism'' adica pfff!
Lun 16 Mar 2015, 12:21
Vizitator
Vizitator
Ratzusca a scris:Cris a scris:Ei da...malitioasa esti tu azi. Eu cumpar flori pentru ca imi face placere sa le ofer. Nimic premeditat, nimic interesat.
Daca le ofer inseamna ca sunt egoist?
Lun 16 Mar 2015, 12:23
Vizitator
Vizitator
Mihaela a scris:Hopa!!am perdut-o pe angelina.a luoat-o copacul
Lasa asa ca e mai bine.
Lun 16 Mar 2015, 12:25
kumbha
Girl's
Da...daca nu i nik interesat ,premeditat ... De ce le oferi atunci?Cris a scris:Ratzusca a scris:Cris a scris:Ei da...malitioasa esti tu azi. Eu cumpar flori pentru ca imi face placere sa le ofer. Nimic premeditat, nimic interesat.
Daca le ofer inseamna ca sunt egoist?
Mergi la pagina : 1, 2
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum